print

Interim Management via E/MC

Posities moeten zo goed mogelijk worden ingevuld. Of dit nu een tijdelijk opdracht betreft of een vaste aanstelling. Ons netwerk biedt de mogelijkheid om voor de juiste match te zorgen.

Tijdelijk of interim management is gemeengoed geworden. Een koersverandering doorvoeren of tijdelijk een functie waarnemen, de onafhankelijkheid van een externe manager betekent een krachtige impuls. E/MC levert managers op zware eindverantwoordelijke (directie)functies en voor alle functionele disciplines.
Er zijn vele management bureaus. Waar onderscheiden wij ons in? Wij vinden het vooral belangrijk om snel die management capaciteit te leveren die nodig is om iets te bewerkstellingen en om de opdrachtgever uit de brand te helpen. Een traject moet kort en krachtig zijn waarbij de kosten beperkt blijven. Hierbij doen wij geen concessies aan de kwaliteit van onze mensen. Wij volgen graag onze opdrachtgevers, dus ook internationaal. Een deel van onze managers heeft internationaal gewerkt, kent de cultuur en spreekt de taal.
E/MC werkt met een vaste pool van zelfstandige managers. De beste match krijgt de opdracht en dus niet degene die ‘op de bank zit'.

Voor vragen zijn Bram Elenbaas en Floris Slikker beschikbaar.